Pssstt....


s

Izinkan saya membongkar satu jalan pintas untuk anda menjana wang segera dari rumah secara AUTOMATIK ke akaun bank anda setiap hari dengan senang!

TERBONGKAR: Siapa Lagi Mahu Menjana RM200~RM800 Sehari Secara Automatik DiRumah, Walaupun Anda Tiada Produk Dan Tidak Tahu Internet Langsung!"

No list needed. No product launching.
This is so brain-dead SIMPLE.. And the results are very real:


BUKTI 2020

s
s

TESTIMONI AHLI SEJAK  2007!

"Peh boleh tahan juga dapat RM1000 walaupun cuba-cuba! Semalam dapat lagi RM400.. Canteekkk!" - Nazri, Pasir Gudang

"Bro menyesal saya tak join awal-awal dulu.. Tapi orait juga dapat RM5,200 setakat ini.. part time jek tu!" -Zulkifli Muslim, Seremban

"Memang terbukti boleh buat duit! RM60,350 dengan FLB, kini saya tak payah kerja overtime lagi... ahaks! -Masrule, Seri Alam

"Memang terkejut dapat RM30,250 dari satu laman web rahsia yang ramai orang tak tahu!! Shhh... " -Norazlina, Jasin

"Saya buat RM4,200 dengan sistem formula luar biasa - sambil pergi kursus gomen..." - Azrisham, C. Highland

"Wow!! RM26,200 daripada m2u, seronoknye" - Nur Raimi, JB

"Masyuk RM12,200 dengan teknik buat duit paling sistematik pernah saya jumpa online!" - Saiful Hazmi, Kelana Jana

"RM22,502 daripada sistem buat duit flb setakat ini, semakin murah rezeki" - Zamzuri, Alor Star

"Terkejut dapat RM13,550 walaupun tiada pengalaman internet langsung! -Nazrim, Kuala Kangsar

"Saya buat RM17,800 dengan teknik eksklusif Mohd Nizam sejak 2005 lagi!!" - Syed Akil, Kuching

"Nak nangis dapat RM300 sehari di akaun bank!" - Siti Sofiah, Muar

"Duduk rumah pun boleh dapat duit hari-hari dengan sistem flb, RM12,800 setakat ini! -Purnamawati, Kuching

"Tak sangka dapat RM4946 semudah ini"-Hairun, Bandar Seri Begawan

"20,000 list hasilnya... RM107,450 automatik dibank part time je... YAHOOO! " -Mr.X, Perak

"Memang menjadi kali ini, tiap minggu pasti ada duit. RM100, RM200 malah RM500 tak disangka-sangka. RM8500 setakat ini masyukk!" -Mohamad Anas, Shah Alam


Daripada: Mohd Nizam,
Johor Bahru 

Sahabat, cuba bayangkan selepas bangun dari tidur, anda menaip satu email selama 10 minit kepada 1000 list anda. Selepas itu, anda pergi minum kopi "Latte" di Starbucks dan berjalan-jalan sambil bershopping.

Kemudian apabila pulang dirumah, anda lihat di akaun Maybank2u, RM500 telah didepositkan kedalam akaun bank anda! Mungkin anda tidak percaya bagaimana situasi ini boleh terjadi, tetapi inilah hakikat yang terpaksa anda terima apabila anda menggunakan sistem saya!

Dibawah ini adalah transaksi yang biasa saya terima hampir setiap hari daripada Maybank2u menyatakan wang telah dimasukkan ke akaun saya.

1

2


3

4

Okay, saya faham. Anda mungkin rasanya ianya seperti satu mimpi atau cakap kosong. Tidak mungkin duit masuk ke akaun bank dengan sendirinya. Saya harap anda boleh bersikap terbuka dan saya akan tunjukkan lebih banyak bukti pendapatan sejak 2007!

Dan ingin saya tekankan disini bahawa saya telah membangunkan bisnes pemasaran internet yang sebenarnya yang anda juga boleh mulakan, jika anda tahu bagaimana caranya! ( Sistem saya BUKAN skim cepat kaya, jualan langsung, pelaburan haram internet, sistem matrix 5x5, program amal dan pelbagai lagi scam internet yang mengarut!).

Dan jika anda fikir ianya akan berkurangan atau terhenti, anda sudah tersilap. Bila anda mulakan sistem buat duit saya wang tidak akan berhenti mengalir ke akaun anda! Saya mula buat duit diinternet sejak 2007 (ketika facebook dan instagram belum ada lagi) sehingga ke hari ini . Dibawah ini adalah duit masyuk pada bulan Ogos 2010.

Testimoni

Ok, cukup untuk saya buat masa ini kerana ianya tidak penting. Yang penting sekarang bagaimana anda boleh mengambil kesempatan ini untuk buat duit bersama-sama saya!

Anda bernasib baik kerana saya akan berikan anda sistem yang sama untuk anda buat duit dengan cepat dan senang!

Shhh... Saya akan dedahkan kepada anda satu rahsia dalaman. Dekat sikit, saya tak mahu ramai orang tahu tentang formula ajaib ini.

Jika anda hendak buat duit diinternet, tidak kira apa juga produk yang anda jual anda mestilah mempunyai laman web yang membina list secara automatik! List yang aktif dan tidak sabar menerima maklumat daripada anda!

Jika anda tidak tahu, list ialah mereka yang berminat dengan produk yang anda tawarkan. Mereka memberikan nama dan alamat email, dari sinilah anda membina kepercayaan dengan memberikan maklumat yang berharga kepada mereka dari semasa ke semasa. Dan hasilnya? Lihat akaun bank anda meledak dengan wang tanpa anda sedari! Secara ringkasnya:

LIST= DUIT


Hmmm... tetapi, untuk orang biasa tentu agak payah jika bermula dari bawah. Sebab itulah, sekarang saya sedang mencari 1000 yang berminat untuk saya latih sebagai Formula Luar Biasa Pro (FLB Pro)dengan membina list bersama dan buat duit secara automatik melalui internet.

Secara automatik bermakna anda akan menerima sistem buat duit yang bukan sahaja mampu membina list malah menjana pendapatan yang diluar dugaan anda selama ini! Bayangkan dengan sistem saya, anda bakal menerima RM200 sehari, ianya menjadi RM6000 sebulan atau RM60,000 setahun, RM600 sehari anda mendapat RM18,000 sebulan!! Memang cukup berbaloi dengan hanya meluangkan masa beberapa jam seminggu sahaja!

Dan jika anda sudah bersedia untuk mengetahui sistem yang bakal meledakkan akaun bank anda dengan wang ringgit, izinkan saya memperkenalkan...

k

Formula Luar Biasa 2.0

Rahsia Orang Biasa Buat Duit
Secara Automatik Di Rumah!

Jika anda bernasib baik...

1000 Yang Tercepat Menjadi Ahli
FLB Platinum Akan Menerima Sistem
Yang Mampu Membina 100,000 List Dan
Buat Duit Tanpa Henti Setiap Hari!



Formula Luar Biasa Pros mengandungi 5 Modul Eksklusif khas untuk menjana kekayaan di alaf baru ini:

Modul #1: Formula Luar Biasa Bagaimana Saya Menjana RM245,752 Dari Rumah Dengan Senang!" Langkah Demi Langkah DiBongkar!

Seperti yang anda sedia maklum, saya menjana RM245,752 dari rumah dengan bisnes gayapos sebelum saya menceburkan diri diinternet. Dalam modul #1, anda akan menerima buku dan CD - panduan lengkap bagaimana membina empayar gayapos dirumah!

    Anda akan mengetahui rahsia dalaman antaranya:

    Formula rahsia bagaimana saya memperolehi RM12,500 dalam masa 14 hari selepas bangun dari tidur!

    Rahsia dalaman bagaimana kerja sedikit sahaja tetapi SELALU SAHAJA BERDUIT!

    Strategi jangka panjang yang saya gunakan untuk menjana RM245,752 dari rumah!

    10 Rahsia anda mesti tahu untuk menjadi kaya dengan gayapos dengan pantas seperti kilat!

    Bagaimana dengan modal RM50 saya gandakan menjadi RM350, RM2100 dan RM8,800 dalam masa 5 minggu sahaja!

    Dan bagaimana menukarkan idea anda menjadi jutaan ringgit?

    Bagaimana seorang pelajar saya membuat RM25,000 dengan rampaiklan? Cukup senang jika anda tahu rahsianya.

    Apakah produk-produk yang paling LARIS boleh dijual melalui pos! Dan anda juga tidak perlu menyimpan stok!

    Rahsia gayapos pros Yanik Silver mendedahkan teknik menulis surat jualan yang boleh membuatkan sesiapa sahaja yang membacanya tidak sabar untuk membuka dompet dan menghulurkan wang kepada anda!!

    Bagaimana menyewakan senarai nama pelanggan-pelanggan anda dan mendapat wang tambahan sehingga RM5,000 sebulan tanpa berkerja! EKSKLUSIF!!

    Bagaimana seorang penganggur, Corey Rudl (sekarang jutawan!) berjaya menjual buku setebal 48 mukasurat dan membuat US$6,000,000 (6 Juta!) dalam masa 6 bulan sahaja!

    Dan anda juga akan menerima 3 bonus khas bernilai RM699:

    BONUS-KHAS #1: Produk TERLARIS Saya “CD-ROM 39 Rahsia Buat Duit” Anda Boleh Cetak Dan Jual Pada Harga RM50~100 Dan Simpan Semua Keuntungan 100%!

    BONUS-KHAS #2: “SURAT-RAHSIA-RM55,000!” Psst… Dalam Diam Saya Menjana RM100~RM200 Sehari Dengan Surat Rahsia Yang Menakjubkan Ini!”

    BONUS-KHAS #3: “RAHSIA MENJANA RM750 SEHARI DIRUMAH!” Buku Ini Anda Boleh Cetak Dan Jual Dan Simpan Semua Keuntungan 100%! (TERKINI: Salah seorang ahli FLB telah menjana RM20,000+ dengan menggunakan produk ini!)Pakej eksklusif ini akan diposkan ke rumah anda dalam tempoh selewatnya 2-3 minggu.

    * Untuk Brunei & Singapura pakej ini tidak disertakan. Harap maklum.

    KLIK DISINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN SISTEM FLB PRO 2.0

    WOW!! Saya Menjana RM20,000 Dengan Teknik Rahsia FLB!

    " Sistem FLB PRO memang hebat, khususnya laman web (dengan sistem autoresponder). Produk-produk yang dikirim melalui Pos Ekspres juga adalah produk-produk "panas" yang setiap orang inginkan. Anda memang seorang yang kreatif dalam mencipta kaedah-kaedah menjana wang tambahan.

    Untuk makluman saudara, dengan salah satu produk hakcipta yang saudara berikan, saya telah menjana lebih RM20,000 (pada harga @ RM30) sejak saya menjadi ahli FLB Pro... promosi dengan kaedah gaya pos sahaja. Dan pesanan masih datang hingga ke hari ini. Saya hanya ikut apa yang saudara tunjukkan Hebat dan terima kasih Mohd Nizam!"

    - Clarence Binayu, Penampang, Sabah

    
Modul #2: 4 Laporan Eksklusif Jutawan Dari Rumah!

    4 laporan yang saya cipta khas untuk ahli FLB Pro sahaja, dan saya beri amaran awal bahawa laporan ini akan membuatkan minda anda terpusing kearah destinati jutawan!

    Laporan Jutawan #1: "Strategi Eksklusif Bagaimana Anda Boleh Menjadi Jutawan Dalam Masa 3 Tahun!" Jika anda mengikut setiap teknik yang saya dedahkan, anda pasti mengenggam gelaran jutawan dalam masa 3 tahun dari sekarang! EKSKLUSIF!

    Laporan Jutawan #2:"Rahsia Jutawan Senyap!" Saya akan dedahkan bagaimana anda boleh menjadi jutawan secara senyap walaupun anda bekerja makan gaji. Jika anda tidak mengikut teknik ini anda pasti menepuk dahi menyesal 30-40 tahun dari sekarang!

    Laporan Jutawan #3: "Idea-Idea Jutawan DiBongkar!"
    -Rahsia Jutawan Muda 20 Tahun
    -RM450 Sehari Dengan Menjual Sehelai Kertas
    -$1 Juta Dollar Daripada Kesilapan Setiausaha
    -Daripada Kosong Kepada Kejayaan Dalam Masa 3 Minggu
    -Rahsia 3000 Pesanan Sebulan
    -Surirumah Menjana Bisnes RM500,000 Dari Rumah
    -Daripada Muflis Kepada RM5 Juta Dalam 2 Tahun
    -Ibu Tunggal Menjadi Jutawan Gayapos
    -Menjual 1 juta Buku Tanpa Iklan
    -Jutawan Lampu Hanya Daripada Rampaiklan
    -Rahsia Budak 12 Tahun Menjadi Jutawan

    Laporan Jutawan #4: "Satu Rahsia Yang Saya Simpan Rapi Bagaimana Saya Buat RM1000 Seminggu!" Saya akan dedahkan produk apa yang paling laris boleh anda jual dari rumah. Hanya ikut langkah yang saya berikan dan lihat akaun anda meledak dengan wang. (Psst.. tidak ramai yang tahu taktik ini)

    

    RM17,800 Dengan Teknik Anda Setakat Ini!

    " Apa rahsia anda sehingga hari minggu pun saya boleh dapat komisen, sehingga meledak RM1300 sehari!! Macam nak pengsan rasanya apabila saya menerima email dari maybank2u beritahu ada RM150, RM450 masuk ke akaun saya hampir SETIAP HARI! Kini saya menjana lebih RM17,800 dengan sistem anda. Nizam, tak sia-sia saya ikut saudara selama ni!"

    - Syed Akil, Pensyarah, Kuching

    

Modul #3: Jutawan Instagram - Bagaimana Membina 250,000 Follower Dalam Masa 6 Bulan!

    "Formula Luar Biasa Rahsia Buat Duit Dengan Video

Sebagai orang baru dalam dunia internet, anda perlukan setiap teknik dan strategi untuk menjana wang melalui internet! Dan tiada yang terbaik jika anda melihat teknik ini melalui video! Anda boleh mendownload 98 video terbaik kesemuanya dalam 7 strategi internet tersohor:

    Videos #1: 10 'Blogging With Wordpress' Videos

    Videos #2: 24 'cPanel Basics' Videos

    Videos #3: 11 'Mini-Site With FrontPage' Videos

    Videos #4: 11 'e-Book Mastery' Videos

    Videos #5: 6 'List Building Basics' Videos

    Videos #6: 5 'How To Install Scripts' Videos

    Videos #7: 31 'Internet Marketing Basics' Videos

    

    RM38,000 Dalam Bank Automatik!


    "Saya sertai sistem anda pada awal Ogos 07, dan
    setakat ini saya sudah menjana keuntungan lebih
    RM38,000 dan bertambah, semuanya secara automatik! Bukan itu sahaja, saya juga mempunyai ribuan list yang boleh saya promosi dan buat jv pada masa akan datang! Sehingga Satu sahaja yang ingin saya beritahu anda Mohd Nizam, TERIMA KASIH SIFU!!" -Norakmar Said, Surirumah, Lumut

Modul #4: Rahsia Ekslusif Jutawan Facebook DiBongkar!

    
    Modul #4:

    "Formula Luar Biasa Rahsia Internet"50 Produk Master Resell Right Anda Boleh Jual Dan Simpan 100% Keuntungan!

    Anda tidak perlu pening kepala untuk mencipta produk kerana anda akan menerima 50 produk segera ebook antarabangsa, dimana anda boleh jual seperti goreng pisang panas pada harga RM67- RM99! Setiap produk ini dilengkapi dengan surat jualan pros buat duit! (Shh... saya jual pada harga RM197 disini, sebagai ahli FLB Pro anda mendapat semua 50 ebooks terhangat ini secara PERCUMA)

    Dan akhir sekali, saya seperti tidak percaya saya akan berikan teknik ini, ini kerana sehingga hari ini ahli-ahli FLB Pro senyum riang kerana telah menerima komisen berjumlah...

    "RM700,000" (dan bertambah...)

    Ya, sehingga hari ini lebih RM700,000 telah saya bayar sebagai komisen kepada ahli FLB Pro yang mempromosikan sistem ini. Produk saya mendapat jualan tertinggi kerana ianya MEMANG LARIS DAN BERKESAN! Noktah!

    Jadi inilah masanya untuk anda mengambil kesempatan ini kerana sebagai ahli FLB Pro anda akan menerima...

Modul #5: Strategi Rahsia Bagaimana Menjana RM100,000 Dengan Formula Luar Biasa 2.0

    "Promosi Dan Buat Duit"

    Sasaran RM3,000 -  RM7,000 Sebulan!

    Sebagai ahli FLB Pro, anda diberikan hak eksklusif ahli untuk mempromosi sistem ini dan menjana komisen lumayan 2 peringkat tanpa henti! Berapa yang anda hendak buat sebulan, terpulang kepada anda! RM1000, RM3000, RM5,000 sebulan tidak mustahil!Sebagai ahli FLB Pro akan menerima:

    Laman web khas yang buat duit untuk anda. Anda hanya perlu promosi web khas ini tanpa henti dengan mengumpul list dan lihat akaun bank anda meledak dengan cepat!

    Sistem follow up automatik yang terbukti berkesan sehingga menjana RM500,000 dan bertambah! Apabila anda mempromosi sistem ini, list anda akan menerima follow up email secara automatik untuk menyakinkan mereka menyertai sistem FLB Pro. Dari kajian yang saya lakukan, sebahagian list yang menerima 20 follow up email pasti akan menyertai anda dan masyukk!

    Komisen lumayan untuk anda menjana pendapatan automatik tanpa henti dengan mempromosikan sistem hangat FLB Pro:

    Peringkat 1 = Komisen RM200 setiap jualan daripada anda. Bayangkan jualan yang bakal anda perolehi...

    Jika anda menjual hanya 1 sehari, anda mendapat RM200 x 30 = RM6000 sebulan!
    Jika anda menjual hanya 3 sehari, anda mendapat RM600 x 30 = RM18,000 sebulan!

    Jika anda menjual hanya 5 sehari, anda mendapat RM1000 x 30 = RM30,000 sebulan!

    Jika anda menjual hanya 10 sehari, anda mendapat RM2000 x 30 = RM60,000 sebulan!

    Dan untuk menolong anda, saya akan berikan:

    3 Teknik Promosi Automatik Internet. Saya gunakan 3 teknik ini dan menjana ratusan ribu ringgit. Saya akan tunjukan bagaimana menggunakan teknik ini walaupun anda tidak tahu tentang internet sebelum ini. Anda hanya perlu ikut apa yang saya tunjukan dan ulangi berkali-kali!

    Iklan Yang Saya Gunakan Untuk Menyedut Duit! Anda gunakan iklan ini dan lihat orang berebut-rebut untuk klik link flb anda tanpa henti!

    Email Promosi yang saya gunakan untuk buatkan sesiapa sahaja yang membacanya tak senang duduk selagi dia tidak klik link anda!

    

        Anda lihat sendiri apa yang terjadi apabila ahli-ahli FLB Pro sendiri menggunakan 3 teknik rahsia diatas:

        RM300- RM400 Seminggu DiRumah!

        "Salam En. Nizam, tak pernah saya mendapat perniagaan seistimewa program En. Nizam seperti program perniagaan yang lain. Saya ni memang takde sapa nak tolong kalau berlaku apa-apa masalah kewangan, gaji suami saya tak seberapa dan ayah saya pulak dah tua dan pencen, jadi bila saya terbaca program En. Nizam, pada mulanya saya berfikiran negatif kepada program internet yang pernah diwar-warkan sebelum ini.Tapi kerana saya yakin dan beranikan diri menyertai program setelah membaca testimoni ahli yang banyak, saya sanggup korbankan duit yang sepatutnya untuk bayar sewa rumah dan hutang lain untuk bayar penyertaan FLB dan iklan, tak sampai 2 minggu dah pulang-balik modal malahan lebih daripada itu. Kini dengan senang saya buat RM300-RM400 seminggu hanya dari rumah sahaja! Terima Kasih En. Nizam kerana mencipta perniagaan seperti ini yang mana tidak perlu keluar berjumpa/bercakap dan tiada risiko kita ditipu oleh orang lain.-Purnama, Surirumah, Kuching

        RM700 Dalam 9 Hari!

        "Alhamdulillah & terima kasih Nizam kerana membuka peluang bisnes internet camni. Betul kata Nizam wang masuk hari-hari. Dari 17/11 hingga 25/11 aje(9 hari), saya mendapat komisen berjumlah RM700 beb. Mana nak dapat bisnes sambilan yang memberi pulangan sehari RM100 (lebih kurang le tu...). Dan sejak memulakan promosi secara online mulai 19/10, saya dah mengumpulkan lebih daripada 400 list. Mudah-mudahan bisnes kita akan terus berjaya dan usaha Nizam membantu kami di berkatiNya! Terima kasih sekali lagi!" - Shamsul, Johor Bahru

        Kewangan Saya Semakin Stabil!

        " Sejak join FLB pro ni, nampaknya keadaan kewangan saya semakin stabil. Saya tak perlu harapkan gaji hujung bulan saja untuk berbelanja. Terima kasih En. Nizam kerana membantu saya menjana RM5500 dengan senang! Semoga perniagaan ini akan terus berkembang dan membantu ramai lagi mereka yang mahu buat duit cara senang. Arigatto Gozaimass!- Adizakry, Universiti Malaysia Sabah

        500 List dan Hasilnya RM3800!

        "Saya memang kosong tentang cara buat duit dari internet. Saya mula promosi sistem flb pro dengan teknik yang saudra tunjukkan dan membina lebih 500 list dalam masa beberapa bulan. Ini adalah hasil yang saya perolehi :Jan 08 : RM850
        Feb 08 : RM1250
        Mac 08 : RM200
        Apr 08 : RM1950

        Walaupun buat secara part-time, saya telah menjana RM3800 dalam masa 4 bulan pertama 2008 sambil tengok TV!- Ramzi, Rantau Panjang

        Terima Kasih!
        "Nizam, terima kasih atas komisen anda.
        Syukur.. alhamdulilah" -Ashik

        RM500 Sehari!
        "Wow! RM500 sehari! Macam tak percaya
        boleh dapat camni dalam sehari tanpa
        keluar peluh. Terima kasih, camnilah
        baru semangat!" - Kamal

        Komisen Cek!
        "Nizam, boleh berikan komisen saya
        dalam bentuk cek. Ada bukti bro!" -Honsey

        Terkejut!
        "Terkejut juga saya terima RM100. Satu
        permulaan yang baik. Siapa yang dah bayar
        agaknya? Terima Kasih Nizam. Harap
        perniagaan kita bertambah maju."- Rizuan

        Dalam Keberkatan!
        "Terima kasih Mohd.Nizam, hanya Allah Taala sahajalah yang akan balas segala kebaikkan & pertolongan saudara... tambahan di saat saya sedang kesusahan sekarang ni.... mudah2an kita sama2 hidup dalam keberkatan Allah...amin..." - Liza

        RM800 Sehari!
        Sistem yang luar biasa pernah saya jumpa.
        Saya hanya bawa trafik ke web dan hasilnya
        RM800 didepositkan ke akaun saya dalam sehari!- Amer, Kuala Lumpur

        

    Bagaimana Anda Boleh Buat Duit Dengan Cepat Dan Berkesan Dengan Sistem Ini?

    Sila lihat apa yang akan berlaku apabila anda menggunakan sistem saya. Anda membuat promosi dan membawa pelawat ke laman khas (Jangan bimbang, saya akan tunjukkan teknik termudah untuk bawa ribuan pelawat ke laman web dalam seminggu!)

    - Mereka yang berminat untuk buat duit sudah pasti akan memberikan nama dan alamat mereka apabila mengunjungi laman web ini. Mereka adalah LIST kita.

    - Dari semasa ke semasa sistem akan membuat followup kepada LIST dimana mereka akan menerima tip dan teknik buat duit daripada saya, dan pada masa yang sama kita akan menawarkan pelbagai produk yang boleh menolong mereka untuk menjana pendapatan tanpa henti dari rumah!

    Dan dengar ini. Jika mereka memesan sistem FLB Pro daripada anda, saya akan berikan komisen lumayan dan deposit terus ke akaun anda! Berapa komisen? Hmm bagaimana jika...

    RM100,000 Deposit KeAkaun Anda?

    Bayangkan selepas bangun sahaja dari tidur anda mendapat email maybank2u bahawa anda mendapat komisen RM200 sehingga RM1000 setiap hari?

    Dan bayangkan komisen yang mampu mencecah sehingga RM100,000 seperti Cikgu  Hisham dari Perak! Atau Masrule dari Seri Alam yang menjana RM60,000!

    Mungkin anda boleh buat yang lebih baik dari mereka!

    Rahsia Bagaimana Saya Menjana RM435,752
    Dalam Masa 7 Bulan DiBongkar!

    Mungkin anda pernah mencuba pelbagai program atau produk diinternet dengan harapan untuk buat duit tepi tanpa satu sen pun tak dapat. Dan anda mungkin tertanya-tanya bagaimana saya mampu menjana RM435,752 dalam masa 7 bulan diinternet bermula dari bawah?

    Anda tentu hendak tahu rahsianya? Ok saya akan dedahkan disini...Rahsianya ialah saya membina list dan saya membuat followup dengan memberikan tip dan teknik buat duit kepada mereka. Hasilnya RM435,752 dibank!!

    Oleh itu jika anda mempromosi sistem flb, tugas anda menjadi lebih mudah kerana... List anda akan saya follow up secara automatik dengan email sama yang saya sendiri gunakan untuk menjana RM435,752 dalam masa 7 bulan!

    Saya sudah setkan followup mesej POWER di autoresponder yang mempunyai mesej-mesej tip dan buat duit kepada list anda. Ini adalah penting, apabila anda selalu menulis email kepada mereka apa yang akan terjadi? Mereka percayakan anda! Dan apabila mereka percayakan anda, mereka akan memesan produk-produk yang anda rekomenkan kepada mereka dari semasa kesemasa.

    AMARAN! Anda jangan berangan-angan untuk buat duit diinternet, jika anda tidak mempunyai list yang aktif dan tidak tahu bagaimana berkomunikasi dengan list anda!

    Sebagai FLB PRO, kita akan bina list yang aktif dari semasa kesemasa. Saya akan tunjukkan bagaimana saya membina 5000 list dan menjana lebih RM10,256 dalam masa hanya 15 hari sahaja! Hanya ikut teknik yang saya tunjukkan dan anda mampu membina list dengan mudah!

    Ya, saya tahu bagaimana hendak buat melalui email! Jangan pelik apabila anda melihat ledakkan email daripada maybank2u memenuhi peti inbox anda seperti dibawah ini dengan teknik Formula Luar Biasa yang saya akan tunjukkan...

    Diatas adalah contoh email apabila saya menerima bayaran kedalam akaun maybank saya! Lihat saya buat duit setiap jam tanpa perlu buat apa-apa walaupun saya menonton DVD sepanjang hari!

    46 x RM100: RM4600 Komisen Ahli Menunggu!

    Sila lihat deretan komisen yang dijana oleh ahli flb pro dengan menggunakan teknik yang saya tunjukkan. Terdapat 46 ahli yang menjana komisen daripada 25-30hb April, 2008 berjumlah RM4600! Ini menunjukkan siapa sahaja boleh gunakan sistem flb pro untuk buat duit!

    GEMPAR!!
    Surirumah Jana RM2500 Dalam Masa
    10 Hari & RM11,1000 Dalam 3 Bulan Dengan Sistem FLB Pro! Lihat bukti...

    "Saya tidak sangka boleh dapat duit setiap hari dengan FLB Pro. Pada bulan november 2007, saya menjana RM2500 dalam masa 10 hari sahaja (lihat akaun maybank diatas 164137434057)! Pendapatan saya setakat ini:

    Bulan Pertama = RM3400!
    Bulan Kedua = RM3350!
    Bulan Ketiga = RM4350!

    Jumlah : RM11,100! (3 bulan sahaja!!)

    Jika surirumah boleh buat, sesiapa juga boleh! " - Norakmar, Lumut** Update terkini: Norakmar telah menjana lebih RM35,000 dengan sistem FLB Pro!

    Pelajar Jana RM6,200
    Dengan Sistem FLB Pro!

    Lihat penyata saya diatas, pada bulan April 2008 sahaja saya telah menjana hampir RM1480. Bukannya susah sangat, hanya bawa pelawat ke web sahaja sahaja, dan selebihnya diuruskan oleh sistem FLB! Sehingga hari ini, saya telah menerima lebih RM6,000 komisen daripada Sistem FLB! - Fazlisham, pelajar Kuala Lumpur

    "Tak Sangka Dapat RM600 Dari Maybank2u..."

    " Syukur Alhamdulillah... tak sangka dapat email dari maybank2u arini... RM600 lak masuk..terima kasih banyak sifu..nilah kali pertama saya berpuas hati setelah masuk bermacam2 bisnes.FLB memang permulaan
    yang bagus.Lepas ni nak usahakan broker hotlist lak. Mudahan bisness gayapos yang sifu ajar tu pon menjadi. At least duit yang saya dapat dari FLB ni boleh saya guna tuk belanja saya besalin dalam 2 mgu lagi ni..
    Doakan saya selamat ye sifu nizam..saya baru nak try wat blog lak ni..baru nak blaja2 ni.nt dah wat blog saya bg tau sifu.tq..

    - Adila, Johor Bahru

    

    Jika anda sudah tidak tahan untuk buat duit, anda belum lihat lagi kemuncaknya apabila anda menjadi FLB Pro...

    Network JV Antara FLB PRO! Ini adalah misi dan projek jangka panjang untuk semua ahli flb pro. Saya sedang mencari 2000 sahaja untuk saya latih sebagai FLB PRO dan mempunyai paling kurang 1000 list dalam masa 30 hari! Ini bermakna jika dikumpulkan semua, network kita akan mempunyai paling kurang 100,000 - 200,000 list! Apa maknanya semua ini?Cuba bayangkan jika anda mempunyai produk anda sendiri. Anda boleh membuat JV dengan semua FLB PRO untuk mempromosikan produk anda kepada list-list mereka! Katakan anda menjual produk berharga RM50 dan selepas anda berikan komisen 50% atau RM25 kepada JV, walau hanya 3% yang memesan produk anda...Keuntungan anda: 3% x 100,000 x RM25= RM75,000!Jika produk berharga RM50, anda dapat RM150,000!Jika produk berharga RM100, anda dapat RM300,000!

    Inilah kemuncak apabila anda menjadi FLB PRO, network antara ahli akan memberikan pulangan berlipat kali ganda kepada anda!

    Saya berminat untuk jadi FLB PRO,
    tetapi berapa yang saya perlu bayar?

    Saya suka dengan orang yang bersikap positif dan cepat merebut peluang keemasan. Tetapi sebelum itu...Bayangkan jika anda mengupah orang lain membina laman web anda, paling kurang anda perlu membayar RM500 untuk reka cipta dan ini tidak termasuk nama domain, webhosting dan autoresponder berharga tidak kurang RM500 lagi. Disini sahaja anda sudah habiskan RM1000.

    Mungkin anda mempunyai wang sebanyak itu, tetapi jika anda masih baru, apa yang hendak paparkan dilaman web anda jika anda tiada pengalaman langsung dengan pemasaran internet? Kini, sebagai FLB PRO, anda akan menerima pakej Formula Luar Biasa (bernilai RM3000) , bonus-bonus eksklusif termasuk hakcipta Sistem RM750 Sehari dan ebuku-ebuku jutawan internet (berharga RM3000 jika anda memesan secara berasingan diinternet)! Pakej ini akan saya poskan kerumah anda!

    Setelah saya berfikir secara mendalam, anda boleh menjadi FLB PRO dan menerima pakej eksklusif yang bernilai lebih RM7000 dengan hanya RM1495 RM795 sahaja untuk pakej FLB Pro!

    Tetapi tunggu....Sebagai tawaran istimewa untuk 1000 pesanan pertama yang tercepat merebut peluang ini, anda hanya perlu membayar RM795 RM250 sahaja!

    Ingat, saya mahu memenuhkan kuota 1000 FLB PRO untuk membina 100,000 list dalam tempoh tercepat, sebab itulah saya tawarkan pada harga istimewa RM250 sahaja. Selepas kuota ini dipenuhi, harganya akan saya naikkan kepada RM795!

    Oleh kerana sambutan yang diluar dugaan saya sama sekali, anda perlu bertindak sekarang semasa harganya masih lagi rendah! Selepas itu harganya akan dinaikkan mengikut bilangan kuota ahli FLB Pro seperti berikut:

    Bilangan Ahli: 1- 1000 = RM250
    (Cepat kini tinggal = 1000 425 Tempat Sahaja!)
    Bilangan Ahli: 1001 keatas = RM795

    Harga Flb Pro masih RM250, cepat sebelum kuota 1000 dipenuhi tidak lama lagi dan harganya dinaikkan. Pesan Sekarang!

    KLIK DISINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN SISTEM FLB PRO 2.0

    Dan jika anda fikir saya berhenti setakat ini sahaja, anda silap. Ini kerana anda belum lihat apa yang akan anda terima jika anda bertindak sepantas kilat...

    Download BONUS-KILAT Serta Merta Jika Anda Memesan FLB Pro Sekarang!
    (Anda boleh download terus selepas bayaran disahkan!)

    Pakej Bonus-Kilat #1:

    4 Projek Buat Wang Segera DiInternet!(Bernilai RM199)

    4 program terhangat ini boleh anda gunakan untuk buat wang segera melalui internet dengan cepat! Anda hanya ikut langkah demi langkah teknik mudah yang didedahkan dalam 5 ebuku dibawah ini:

    Pakej Bonus-Kilat #2: (Bernilai RM199!)

    Million Dollars Special Reports!

    8 laporan eksklusif ini akan menjadikan anda jauh ke depan dalam pemasaran internet dan jadikan anda kaya!

    1. Get 1000 Opt Ins This Month
    2. Get 10 Super Affiliates In 14 Days
    3. How To Create Hot $10 Dollar Reports
    4. How To Dominate Twitter
    5. $5000 Per Month With Membership Sites
    6. 1000 Unique Visitors A Day
    7. Get Filthy Rich On One Dollar Products
    8. $500 Per Month System For Newbies

    Pakej Bonus-Kilat #7: (Bernilai RM299!)

    13 Video Eksklusif Langkah Demi Langkah Buat Duit Dari Internet

    

    1. VIDEO: 5 Ways To Build Opt In List
    2. VIDEO: 10 Google Steps
    3. VIDEO: 15 Easy Ways To Boost Response
    4. VIDEO: 29 Webstite Tricks
    5. VIDEO: 30 Minute Minisite
    6. VIDEO: Adsense Cash
    7. VIDEO: Audio Mastery
    8. VIDEO: Automatic Updating Content
    9. VIDEO: How To Build Huge Keywords
    10. VIDEO: How To Create PDF Products
    11. VIDEO: How To Set Up Membership Sites
    12. VIDEO: Instant Software
    13. VIDEO: Maximize Adsense Income

    Anda juga mendapat:

    Pakej Bonus-Kilat #3: (Bernilai RM199)

    8 Audio Reports Anda Boleh Cetak Dan Jual!

    Anda mendapat hakcipta produk, lengkap dengan skrip dalam words, pdf file dan audio mp3 untuk produk berikut:#1: Amazing Advertising Tips
    #2: Blockbuster Cash Secrets
    #3: Breakthrough Sales Solutions
    #4: Clever Profit Generating Insights
    #5: Covert Product Selling Principles
    #6: Customer Tested Buying Triggers
    #7: Explosive Influence Tactics
    #8: Extreme Persuasion Strategies

    Anda juga mendapat:

    Pakej Bonus Kilat #4: (Bernilai RM99)

    7 Dollar Report BestSeller!

    7 Dollar Reports telah mengegarkan dunia internet, anda mendapat koleksi bestseller 7 reports berikut:

    1. List Blueprint
    2. Pill Gates Profit Principles
    3. Cheap Affiliate Profits
    4. Membership Surge
    5. Quick Affiliate Profits

    Nak lagi? Ok , anda juga mendapat:

    Pakej Bonus-Kilat #5: (Bernilai RM199)

    6 Ebooks Master Resell Rights
       
       
       

    Pakej Bonus-Kilat #6: (Bernilai RM99)

    5 Templates Laman Web Eksklusif

    Anda boleh gunakan templates pros ini untuk membuat laman web anda sendiri tanpa perlu mengupah orang lain yang tentunya mahukan wang anda!

    Pakej Bonus-Kilat #7: (Bernilai RM299)

    8 Master Resell Rights
    Anda Boleh Cetak Dan Jual!

    1.Sales Letter For Newbies
    2.PLR Voodoo
    3.Virology
    4.Tip Article Creator
    5.List Building Mastery
    6.Easy JV and Affiliate Manager
    7.Internet Marketing Essentials
    8.Following the Guru

    Semua produk bonus kilat diatas bernilai RM1,492 jika anda beli secara berasingan diinternet! Tetapi untuk anda sebagai ahli FLB Pro, anda boleh download terus secara PERCUMA selepas bayaran disahkan!

    

    Jika anda masih samar-samar, saya ringkaskan kelebihan-kelebihan yang akan anda perolehi sebagai ahli kelab FLB Pro hari ini!

    

    Ringkasnya, Sebagai Ahli FLB Pro Anda Akan Memiliki Kelebihan Ini DiInternet:

    #1 = Laman web khas Eksklusif!!
    Setelah kajian intensif, laman web ini mampu membina list untuk anda 24 jam sehari. List adalah mereka yang berminat dengan apa yang anda tawarkan. Setakat ini, lebih 100,000 list telah dibina dengan web ini dan meningkat! Jadi misi utama anda ialah membawa seramai trafik (pelawat) klik link anda, itu sahaja. Saya akan dedahkan kepada anda 3 teknik pros membawa trafik dengan senang!

    #2- Autoresponder Yang Berikan Maklumat & Mesej Jualan Kepada List Anda Secara Automatik! Selepas anda membina list dengan web tadi, sistem akan membuat followup secara automatik. Jangan risau, semuanya telah saya siapkan untuk anda! Jadi anda hanya tumpukan membawa trafik ke web sahaja dan sistem akan mengambil tugas seterusnya!

    #3- Komisen lumayan FLB Pro untuk anda :
    RM200 bagi setiap jualan yang anda promosikan. Jika anda membuat hanya satu jualan sehari, komisen anda akan mencecah RM200 x 30 = RM6000 Sebulan

    #4- Komisen Untuk Produk-Produk Baru Mega Strategy dan ahli FLB Pro yang lain! Anda boleh menjana komisen untuk produk-produk baru dari semasa ke semasa samada produk anda sendiri, ahli flb pro yang lain atau Mega Strategy.

    #5- Anda Mendapat Produk Hakcipta & Bonus Kilat Bernilai Ribuan Ringgit! Jual dan simpan 100% wang kekocek anda! Bonus Kilat siap sedia untuk didownload selepas bayaran disahkan!

    #6- Berpeluang Menjana Komisen RM500 Setiap List Dengan CD PLR! Komisen kedua untuk anda jika list anda upgrade! RM500 sehari bermakna RM15,000 Sebulan!

    #7- Joint Venture Dengan FLB Pro Dengan 100,000 List!
    Tak perlu susah cari prospek. Anda boleh jual produk anda
    secara JV dengan semua ahli FLB Pro! Walau hanya 1% pesan, anda mampu menjana RM20,000K ~ RM50,000 sekelip mata!
    

    Untuk memesan sila klik kotak dibawah dan isikan semua maklumat yang diminta.

    * Nota: Sila check email pengesahan daripada saya di folder INBOX/BULK/SPAM, biasanya dalam tempoh 24-48 jam *

    Ya, Mohd Nizam! Saya sudah bersedia untuk sertai Kelab Eksklusif FLB Platinum dan menikmati semua keistimewaan!

    Pesan Sekarang!
    Hanya RM795... RM250

    

    

    

    Hmm... Apa? Anda tidak yakin?

    Untuk makluman anda, ingin saya tekankan disini bahawa Sistem FLB Pro:

    - Bukan Pelaburan Internet!
    - Bukan Forex, Adsense!
    - Bukan Sistem Matrix 5x5!
    - Bukan MLM atau Forex!
    - Bukan Skim Cepat Kaya!

    Jika anda hanya mahu duduk goyang kaki tunggu duit masyuk, saya merayu kepada anda supaya jangan masuk. Ini adalah bisnes internet dan saya mahukan komitmen 100% daripada anda untuk membina empayar internet yang disegani!Saya akan tunjukkan kepada anda cara sebenar buat duit diinternet, bina list, komunikasi dengan mereka, dan joint venture bersama FLB PRO yang lain!

    Kita menjual produk maklumat yang menolong orang biasa seperti saya dan anda, buat duit secara automatik dari rumah dengan revolusi internet! FLB PRO adalah satu-satunya sistem yang digunakan oleh jutawan internet barat menjana ratusan ribu ringgit sebulan dengan menekan satu butang sahaja!

    Dan jika anda masih ragu-ragu, dengar ini baik-baik...Saya mahu anda mencuba sistem FLB PRO ini untuk tempoh setahun! Ikut apa yang saya akan tunjukkan, dan jika anda tidak berpuas hati juga, pulangkan pakej Formula Luar Biasa dan wang anda akan saya pulangkan. TANPA SOALAN LANGSUNG! (**Nota: Wang yang dikembalikan akan ditolak komisen penaja anda dan proses.)

    Jika anda tidak buat duit, saya juga tidak mahu wang anda! Setuju?

    Jadi apa yang anda tunggu lagi, jika anda hendak buat duit secara automatik dari rumah.

    KLIK DISINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN SISTEM FLB PRO 2.0


    Saya menunggu jawapan positif daripada anda!

    Demi Kejayaan Anda,

    Mohd Nizam

    flb

    PS: Saya tahu anda menerima pelbagai tawaran buat duit diinternet hampir setiap hari dan tentunya banyak yang perlu anda fikirkan. Percayalah, saya benar-benar ingin menolong anda buat duit secara automatik dari rumah. Bayangkan perubahan dalam hidup anda jika wang meledak ke akaun bank seperti ini...

    x
    r

    t

    MELETOPPP " RM307,072.36 !!

    Adakah ini yang anda juga impikan selama ini??

    * Anda Boleh Bayar Hutang Kad Kredit & Pinjaman Peribadi!
    * Anda Mampu Beli Apa Sahaja Yang Anak Anda Minta!
    * Anda Boleh Melancong Dan Duduk Hotel 5 Stars!
    * Anda Boleh Membeli Kereta Idaman Anda... BMW mungkin?
    ff

    Dan YA! Saya dah 'sambar' satu ;)

    PPS: Sebagai ahli FLB PRO, anda akan mendapat link khas laman web terhangat yang buat duit 24 jam sehari. Apa yang perlu anda lakukan ialah promosi link khas ini dengan teknik yang akan saya tunjukkan! Semuanya akan saya siapkan untuk anda! Autoreponder akan menghantar mesej buat duit secara automatik, apabila mereka memesan produk-produk saya, komisen lumayan akan didepositkan terus keakaun bank anda... walaupun anda sedang tidur! Anda bina list dan buat duit pada masa yang sama dengan FLB PRO! EKSKLUSIF!

    flb

    PPPS: Gunakan sistem saya dan buat duit. Jika anda tidak berpuas hati, kembalikan kepada saya dan anda dapat semula wang anda (selepas ditolak komisen penaja)! Apa lagi yang anda tunggu?

    PESAN FLB PRO DENGAN HARGA ISTIMEWA RM795 RM295 SEKARANG! Cepat, kini tempat hanya tinggal 1000 765  425 sahaja!

    Saya belum habis lagi...
    Sertai FLB PLATINUM hari ini
    (dalam masa 24 jam) dan saya akan berikan bonus-bonus ekslusif yang bernilai ribuan ringgit ini secara PERCUMA.

    Bonus Eksklusif #1:

    Rahsia Dalaman Yang Mampu Menjana RM300 Sehari Dengan Modal Hanya RM5 Secara Autopilot! Dengan Kerja Hanya 30 Minit, Langkah Demi Langkah Ditunjukkan! (Bernilai RM300)

    Jika anda memesan dalam masa 48 jam, anda akan didedahkan dengan satu strategi orang malas yang digunakan oleh seorang remaja untuk menjana $15,000 dalam masa 1 bulan dan hanya luangkan masa 30 minit untuk setup.Dan kerja selama 30 minit telah menjana lebih kurang RM300 sehari. Tanpa perlu pemantauan, tanpa perlu buat laman web sendiri! Satu teknik buat duit cara senang melalui internet pernah dibongkar!

    Jika anda memesan dalam masa 48 jam, rahsia hebat ini dalam genggaman anda. Sebagai bukti, sila lihat akaun paypal beliau selepas menggunakan teknik ini:

    Bonus ini hanya diberikan jika anda memesan dalam masa 48 jam dari sekarang. (Ebuku ini dalam versi bahasa Inggeris bernilai RM350!)


    Bonus Eksklusif #2:

    "Cracking The Internet Millionaire Code" Rahsia Jutawan Internet, JoHan Mok! (Bernilai RM300)

    Saya mempunyai Lesen Sah Resell Right untuk produk Jo Han "Cracking The Internet Millionaires Code" Produk ini dijual dengan harga $97 (RM350) diinternet sekarang dan laris seperti goreng pisang panas! Jo Han akan dedahkan 7 kod rahsia yang beliau gunakan untuk menjadi jutawan internet ketika berumur 28 tahun! Bagaimana pula cara beliau peroleh RM276,500 dalam masa 72 jam?

    Anda boleh melihat apa yang bakal anda perolehi DENGAN KLIK DISINI(Jangan beli disana, saya berikan PERCUMA jika anda menjadi ahli FLB PRO)

    Bonus Eksklusif #3:
    "Firesale Ignition"
    (Bernilai RM300)

    1

    Bonus Eksklusif #4:
    "IM Video Vault"
    (Bernilai RM300)
    q

    Bonus Eksklusif #5:
    "CashFlow Ignition"
    (Bernilai RM300)
    c

     Bonus Eksklusif #6:
    "Marketing Stomp"
    (Bernilai RM300)
    m

     Bonus Eksklusif #7:
    "Instant Graphics Pack"
    (Bernilai RM300)
    g

    Bonus Eksklusif #8:
    "FB Traffic Blueprint"
    (Bernilai RM300)
    fb

    Bonus Eksklusif #9:
    "PPC Traffic Explosion"
    (Bernilai RM300)

    p

    Bonus Eksklusif #10:
    "Affiliate Cash Sniper"
    (Bernilai RM300)

    s


    Bonus Eksklusif #11:
    "Traffic Profit System"
    (Bernilai RM300)

    t



    Bonus Eksklusif #12:
    "Optin Profits Formula"
    (Bernilai RM300)
    f

    Bonus Eksklusif #13:
    "Fast Cash System"
    (Bernilai RM300)

    fast



    Bonus Eksklusif #14:
    "Get More Traffic"
    (Bernilai RM300)
    tt

    Bonus Eksklusif #15:
    "Turbo Video Genie"
    (Bernilai RM300)
    x

    KLIK DISINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN SISTEM FLB 2.0




    

    FLB Memang Real !
    "Inilah pertama kali saya mendapat duit dari
    internet. Saudara Nizam.. setelah banyak program
    yang saya cuba. Terima Kasih banyak-banyak..
    semoga saya dapat gunakan teknik promosi FLB
    dengan lebih hebat lagi..Formula Luar Biasa
    memang real.Saya akan usahakan untuk masukkan
    dalam blog... Thanx Bro!
    - Rindy, Beluran Sabah

    Satu Sistem Genius! RM2200 Setakat Ini!
    "FLB Pro adalah satu sistem genius yang mampu
    menambah pendapatan pasif saya. Tidak perlu
    berjumpa orang, dan saya hanya menjalankannya
    secara part time sahaja. Bukan SCAM yang didakwa
    oleh sesetengah orang yang tidak percaya malahan
    tidak mahu mencuba formula yang sungguh luar biasa ini. Dengan modal 3 angka, saya telah mendapat RM2200 dan mampu menjana 4 malah 5 angka pendapatan. Terima kasih Nizam, you are the best!!!"
    -Fadzil, Ampang Selangor

    Terima Kasih!
    "Terima kasih sahabat ku mohd nizam kerna tuan
    sangat perhatin dngn sahabat2 yang lain berkongsi
    tips cara langsaikan hutang. pada hemat ku ni cara
    yang tuan guna ni memang berkesan untuk saya cuba dan masuk akal juga. InsyAllah akan ku guna tips ni mula hari in, Amin.. "
    -Jumadil Andi

    RM1600 Dalam 14 Hari!
    "Saya sertai FLB pro pada 28 Dec 08, dan tidak sampai dua minggu sahaja saya sudah menjana RM1600 secara automatik! Teknik yang beliau berikan cukup mudah difahami dan dengan sistem yang sedia ada tidak mustahil saya menjana 5 angka pada 2009!"
    - Nazrim, Kuala Kangsar

    RM100, RM200 Masuk Akaun!
    "Memang menakjubkan bila hari-hari kita dapat
    tengok RM100, RM200 masuk dalam akaun bank
    kita. Terima Kasih FLB pro and En. Nizam
    atas komisen yang diberikan!"
    - Adizakri, Kota Kinabalu

    Memang Meletup!
    "Terima kasih atas komisen hari ini. Saya akan
    terus setia bersama FLB Pro! Semuga bisnes kita
    terus maju "- Reza, Johor Bahru

    Arigato... RM36,150!
    "4 hari lepas aku menerima komisyen RM700 dari
    owner Formula Luar Biasa - Mohd Nizam. Hari ni,
    tengah ralit YM dengan WanMus,dapat lagi komisyen RM700. Hohoho.. Tak kusangka.Hebat betul kaedah pemasaran ciptaan bro Nizam ni. Arigato bro.. Komisen terkumpul RM36,150!
    - Hisham, Ipoh

    7 Sales = RM700!
    "Saya nak ucap terima kasih atas pembayaran
    komisyen pertama saya untuk 7 sales, RM700 setakat ini. Kini baru saya nampak potensi FLB Pro!" - Yusof, Padang Serai

    RM400 Balik Shopping!
    "salam nizam.!!thanx alot di atas komisen rm400 untuk harini!! Tadi pergi shopping.. habis rm300!!
    then balik shopping tgk akaun bank ..duit betambah rm400!!haha seronoknya.. esok leh shopping lg!!thanx alot22!!! caya la bro!!moga business kte makin maju..hik4"- Zulfadli, Teluk Intan

    RM300!

    "Pagi tadi terima email maybank2u mengatakan
    ada RM300 daripada saudara Mohd Nizam! Mulanya memang ragu-ragu kini hasilnya ada didepan mata! Ucapan terima kasih daripada saya. "-Sam, Ampang

    RM200 tengah Ngeteh!
    "Sambil lepak ngeteh di restoran, aku check email
    ada RM200 daripada maybank2u. Wow komisen lagi daripada FLB pro. Sistem buat duit paling mudah pernah aku jumpa!"- Masrule, Kota Tinggi

    RM200 diterima!
    "Sudah mendapat bayaran, terima kasih kepada yang membantu. Saya terus berusaha mempromosikan FLB Pro!"- Ridzuan, PutraJaya

    

    " Sesuatu Yang Pelik Berlaku Pada M2U Saya... RM49,350!!"

    " Saya sudah bergiat dengan bisnes online selama lebih 4 tahun. Semuanya sudah saya cuba - buat web, blog, adsense, clickbank, squidoo, youtube - memang leceh, teknikal dan perlukan banyak masa.. hasilnya habuk pun tarak! Adus ... :( Tetapi selepas saya mencuba sistem FLB Pro yang 10x lebih senang... sesuatu yang agak PELIK berlaku. Akaun maybank saya tiba-tiba masuk duit hari-hari.. tengah ngeteh pun duit masuk... RM100, RM200 malah RM600 sehari pun ada (lihat email maybank2u dibawah)

    Kini saya sudah menjana RM49,350 part time sambil kerja kilang ahaks.... dan makin bertambah setiap hari. Simpan separuh di ASB dan bayar hutang mana yang patut. Tak perlu penat-penat kerja overtime lagi! Bro... terima kasih kerana tolong saya! "

    -Masrule, Programmer, Seri Alam

    " RM30,250 Dengan Laman Web Rahsia... Bestnyer...!"

    " Wah!!bestnyer tak sempat esok dapat lagi hari ni..Terima kasih byk2 kerana ini lah rezeki yang saya tunggu2 selama ini iaitu pendapatan sampingan yang lumayan. Saya akan ikut semua tunjuk ajar yang diberikan dan saya berharap bisnes ini bejalan lancar selama-lamanya. Setakat ini saya telah menjana RM30,250 dengan menempah iklan dilamanweb rahsia! Tempah iklan dan tunggu duit masukk... mudahkan! Terima kasih FLB PRO! )

    Norazlina, Cikgu, Jasin

    

Ya, Mohd Nizam! Saya sudah bersedia untuk sertai Kelab Eksklusif FLB Platinum dan menikmati semua keistimewaan!

Pesan Sekarang!
Hanya RM795... RM250

 

KLIK DISINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN SISTEM FLB PLATINUM


Earnings Disclaimer

EVERY EFFORT HAS BEEN MADE TO ACCURATELY REPRESENT THIS PRODUCT AND IT'S POTENTIAL. EVEN THOUGH THIS INDUSTRY IS ONE OF THE FEW WHERE ONE CAN WRITE THEIR OWN CHECK IN TERMS OF EARNINGS, THERE IS NO GUARANTEE THAT YOU WILL EARN ANY MONEY USING THE TECHNIQUES AND IDEAS IN THESE MATERIALS. EXAMPLES IN THESE MATERIALS ARE NOT TO BE INTERPRETED AS A PROMISE OR GUARANTEE OF EARNINGS. EARNING POTENTIAL IS ENTIRELY DEPENDENT ON THE PERSON USING OUR PRODUCT, IDEAS AND TECHNIQUES. WE DO NOT PURPORT THIS AS A “GET RICH SCHEME.”

ANY CLAIMS MADE OF ACTUAL EARNINGS OR EXAMPLES OF ACTUAL RESULTS CAN BE VERIFIED UPON REQUEST. YOUR LEVEL OF SUCCESS IN ATTAINING THE RESULTS CLAIMED IN OUR MATERIALS DEPENDS ON THE TIME YOU DEVOTE TO THE PROGRAM, IDEAS AND TECHNIQUES MENTIONED, YOUR FINANCES, KNOWLEDGE AND VARIOUS SKILLS. SINCE THESE FACTORS DIFFER ACCORDING TO INDIVIDUALS, WE CANNOT GUARANTEE YOUR SUCCESS OR INCOME LEVEL. NOR ARE WE RESPONSIBLE FOR ANY OF YOUR ACTIONS.

MATERIALS IN OUR PRODUCT AND OUR WEBSITE MAY CONTAIN INFORMATION THAT INCLUDES OR IS BASED UPON FORWARD-LOOKING STATEMENTS WITHIN THE MEANING OF THE SECURITIES LITIGATION REFORM ACT OF 1995. FORWARD-LOOKING STATEMENTS GIVE OUR EXPECTATIONS OR FORECASTS OF FUTURE EVENTS. YOU CAN IDENTIFY THESE STATEMENTS BY THE FACT THAT THEY DO NOT RELATE STRICTLY TO HISTORICAL OR CURRENT FACTS. THEY USE WORDS SUCH AS “ANTICIPATE,” “ESTIMATE,” “EXPECT,” “PROJECT,” “INTEND,” “PLAN,” “BELIEVE,” AND OTHER WORDS AND TERMS OF SIMILAR MEANING IN CONNECTION WITH A DESCRIPTION OF POTENTIAL EARNINGS OR FINANCIAL PERFORMANCE.

ANY AND ALL FORWARD LOOKING STATEMENTS HERE OR ON ANY OF OUR SALES MATERIAL ARE INTENDED TO EXPRESS OUR OPINION OF EARNINGS POTENTIAL. MANY FACTORS WILL BE IMPORTANT IN DETERMINING YOUR ACTUAL RESULTS AND NO GUARANTEES ARE MADE THAT YOU WILL ACHIEVE RESULTS SIMILAR TO OURS OR ANYBODY ELSES, IN FACT NO GUARANTEES ARE MADE THAT YOU WILL ACHIEVE ANY RESULTS FROM OUR IDEAS AND TECHNIQUES IN OUR MATERIAL.

(c) Hakcipta Terpelihara Mohd Nizam: Mega Strategy, PO BOX 99, 81700 Pasir Gudang.

Amaran: Sebarang ubah suai dan ciplak akan didakwa!

Term of Services I Contact Us I Privacy Policy | Disclaimer | BlogHey there! Spencer here. As our family is getting ready for Christmas, I assume most everyone has Christmas expenses.. for gifts etc.

So I wanted to put together a simple & short 2-part training on a new proven 150+/day method to help UNDO some of those Christmas expenses. You could even use this method before Christmas hits if you want to to get some extra spending moolah.

Only going to let 30 people in on this right now.

And this $150+/day method can be used during 2020 too.

Wow I can't believe we are coming up on 2020 already :)

Looking forward to helping a lot of people hit their income goals in the New year!

I think you guys will really enjoy this one.

Introducing...

JINGLE BELL PROFITS

With this step-by-step system, you can easily get to $150-$300/day. And you can rinse and repeat this as many times as you want.

And this method does NOT require you to have to have any technical skills, or uploading youtube videos, etc. This is 10x easier than that stuff. And 10x more profitable than other so-called money making methods out there.

I've figured out a super SIMPLE way to get real results online. Life changing results.

What Are You Getting Inside "Jingle Bell Profits"?


And of course...

You're protected by a FULL money back guarantee.

Iron Clad, No Questions Asked, 30 Day Money Back Guarantee


If for any reason you decide you aren't completely satisifed, then simply email me within the first 30 days and I'll issue you a FULL refund. No hassles. No questions asked. Yep! This is my personal guarantee to you. That way literally all the risk is on me :)




NO list needed. NO product launching required. NO experience needed. NO difficult tech skills. None of that!

I'm only letting 30 people in on this right now.

And after the 30 spots fill up, I will close this exclusive offer down.

If you've been on my list for awhile, then you know I don't believe in false scarcity and I always close my offers down when the spots fill up.

Note: When I reopen this again, I plan on pricing this at $97. So this is the lowest price this will ever be at.

Hope to see you on the inside as one of the 30!

-Spencer






Jingle Bell Profits Is Now Live! Lock In Your Spot Here:

$35

ONCE THE 30 SPOTS ARE SOLD, THAT'S IT.

NOTE: There are NO OTOS or upsells on the other side.
There's also no hidden recurring fees. Just $35 (one time fee) gets you in for life!




Terms Of Use | Disclaimer | Privacy | Support
Copyright 2019 © All Rights Reserved.