Psst...... saya akan tunjukkan satu jalan pintas untuk anda menjana wang segera dari rumah secara automatik setiap hari dengan senang dan cepat tanpa berpeluh langsung!

"Siapa Lagi Yang Mahu Menjana RM100~RM500 Sehari
Secara Automatik Dari Rumah, Walaupun Anda Tiada
Produk Dan Tidak Tahu Internet Langsung!"

Testimoni & Bukti Kukuh Sejak 2007!

s

"20,000 list hasilnya... RM107,450 automatik dibank part time je... YAHOOO! " -Hisham, Ipoh

"Peh boleh tahan juga dapat RM1000 walaupun cuba-cuba! Semalam dapat lagi RM400.. Canteekkk!" - Nazri, Pasir Gudang

"Bro menyesal saya tak join awal-awal dulu.. Tapi orait juga dapat RM5,200 setakat ini.. part time jek tu!" -Zulkifli Muslim, Seremban

"Memang terbukti boleh buat duit! RM65,350 dengan FLB, kini saya tak payah kerja overtime lagi... ahaks! -Masrule, Seri Alam

"Memang terkejut dapat RM30,250 dari satu laman web rahsia yang ramai orang tak tahu!! Shhh... " -Norazlina, Jasin

"Saya buat RM4,200 dengan sistem formula luar biasa - sambil pergi kursus gomen..." - Azrisham, C. Highland

"Wow!! RM26,200 daripada m2u, seronoknye" - Nur Raimi, Pasir Gudang

"Masyuk RM12,200 dengan teknik buat duit paling sistematik pernah saya jumpa online!" - Saiful Hazmi, Kelana Jana

"RM22,502 daripada sistem buat duit flb setakat ini, semakin murah rezeki" - Zamzuri, Alor Star

"Terkejut dapat RM13,550 walaupun tiada pengalaman internet langsung! -Nazrim, Kuala Kangsar

"Saya buat RM17,800 dengan teknik eksklusif Mohd Nizam sejak 2005 lagi!!" - Syed Akil, Kuching

"Nak nangis dapat RM300 sehari di akaun bank!" - Siti Sofiah, Muar

"Duduk rumah pun boleh dapat duit hari-hari dengan sistem flb, RM12,800 setakat ini! -Purnamawati, Kuching

"Tak sangka dapat RM4946 semudah ini"-Hairun, Bandar Seri Begawan

"Memang menjadi kali ini, tiap minggu pasti ada duit. RM100, RM200 malah RM500 tak disangka-sangka. RM8500 setakat ini masyukk!" -Mohamad Anas, Shah Alam

Jom Buat Duit RM500 Sehari Dari Rumah!

duit

Daripada: Mohd Nizam
Johor Bahru, Johor

Sahabat Yang Di Hormati,

Pencarian buat duit online anda berakhir disini...Sahabat, cuba bayangkan selepas bangun dari tidur, anda menaip satu email selama 10 minit kepada 1000 list anda. Selepas itu, anda pergi minum kopi "Latte" di Starbucks dan berjalan-jalan sambil bershopping.

Kemudian apabila pulang dirumah, anda lihat di akaun Maybank2u, RM500 telah didepositkan kedalam akaun bank anda! Mungkin anda tidak percaya bagaimana situasi ini boleh terjadi, tetapi inilah hakikat yang terpaksa anda terima apabila anda menggunakan sistem saya!

Dibawah ini adalah email yang biasa saya terima hampir setiap hari daripada Maybank2u menyatakan wang telah dimasukkan ke akaun saya.

Kemudian saya mendapat satu idea...

Tetapi alangkah terkejutnya saya, apabila saya mencuba untuk buat duit online bermula pada bulan Mei 2007, ledakkan pendapatan saya sungguh luar biasa sehingga hampir buat saya pitam bila tengok akaun bank saya!  

RM307,072

b

buat


Okay, saya faham. Anda mungkin rasanya ianya seperti satu mimpi atau cakap kosong. Tidak mungkin duit masuk ke akaun bank dengan sendirinya. Saya harap anda boleh bersikap terbuka dan saya akan tunjukkan lebih banyak bukti pendapatan sejak 2007!

Dan ingin saya tekankan disini bahawa saya telah membangunkan bisnes pemasaran internet yang sebenarnya yang anda juga boleh mulakan, jika anda tahu bagaimana caranya! ( Sistem saya BUKAN skim cepat kaya, jualan langsung, pelaburan haram internet, sistem matrix 5x5, program amal dan pelbagai lagi scam internet yang mengarut!).

Dan jika anda fikir ianya akan berkurangan atau terhenti, anda sudah tersilap. Bila anda mulakan sistem buat duit saya wang tidak akan berhenti mengalir ke akaun anda! Sila lihat LEDAKAN penyata maybank saya pada bulan April 2018:

dx

Hanya Ikut Jalan Pintas Saya Menjana RM500-RM1000 Sehari

Anda bernasib baik kerana saya akan berikan anda sistem yang sama untuk anda buat duit dengan cepat dan senang! Anda akan menerima jalan pintas bagaimana saya menjana RM500-RM1000 sehari selepas bangun dari tidur. Anda tidak perlu pening kepala untuk cari duit, hanya ikut apa yang saya lakukan sahaja!

Shhh... Saya akan dedahkan kepada anda satu rahsia dalaman. Dekat sikit, saya tak mahu ramai orang tahu tentang rahsia ajaib ini.


h


"Dari 0 Kepada RM107,450   Dengan FLB! Yahuuu"

r

Menyesal Saya Tak Follow Awal-Awal FLB!

Mula - mula nak join program ni, 2- 3 kal jugaklah keluar masuk bank sebab takut nakbank in ke akaun Nizam (Formula Luar Biasa) Dalam kepala terfikir nak join ke atau tak nak join Formula ni... Maklum lah takut kena tipu...

Zaman sekarang ni bukan boleh percaya sangat. Tapi sekarang 2-3 kali jugak lah keluar masuk bank dalam seminggu....sebab cash out komisyen dari Formula ni...Alhamdulillah...

Menyesal saya tak follow awal2 Formula ni. Dulu banyak jugaklah program2 merapu yang saya ingatkan betul dan boleh buat duit.. habis beratus ringgit saya keluarkan... panduan itulah, panduan inilah....hasilnya ...zerooo...habuk!

Sekarang tidak lagi, saya tersenyum riang setiap kali ke bank...kini saya mampu memperolehi pendapatan 5 angka menggunakan Formula ni...from zero to hero...Mohd Nizam the best... Formula Luar Biasanya memang power...thanks bro....

- Hisham, Guru, Ipoh

Rahsia Dalaman DiBongkar...

Jika anda hendak buat duit diinternet, tidak kira apa juga produk yang anda jual anda mestilah mempunyai laman web yang membina list secara automatik! List yang aktif dan tidak sabar menerima maklumat daripada anda!

Jika anda tidak tahu, list ialah mereka yang berminat dengan produk yang anda tawarkan. Mereka memberikan nama dan alamat email, dari sinilah anda membina kepercayaan dengan memberikan maklumat yang berharga kepada mereka dari semasa ke semasa. Dan hasilnya? Lihat akaun bank anda meledak dengan wang tanpa anda sedari! Secara ringkasnya:

List = Duit=Jutawan!

Bayangkan jika anda mempunyai 5000 list. Setiap pagi anda menulis satu email yang mengambil masa hanya 10 minit , dan BOOM anda dapati RM500 atau RM1000 masuk ke akaun bank anda! Jika list anda mencapai 10,000, 50,000 atau 100,000.. anda pasti tersenyum apabila melihat ini diakaun bank anda setiap pagi...

s


h"RM26,800 Dengan Sistem FLB...  Saya Simpan Dalam ASB!"

a

" Alhamdulillah, tengah check2 email dan kemaskini data komputer, saya telah terima email dari maybank2u. Tersenyum lebar saya dibuatnya..hehe. Saya dah agak mesti MOHD NIZAM yang bank in duit ni... MOHD NIZAM telah transfer duit ke maybank2u saya sebanyak RM 400 beberapa hari lepas.

Dan pada hari ini saya telah mengeluarkan semua duit komisen saya sebanyak RM26,800.00 untuk saya laburkan ke dalam Amanah Saham Bumiputera (ASB) sebagai bekalan masa akan datang. Amin...Inilah rezeki...Insya-ALLAH, esok pagi duit ini akan dimasukkan ke dalam ASB saya"

- Nuraimi, Pasir Gudang


Tetapi Membina List Bukanlah Sesuatu Yang Mudah Jika...

Tetapi membina list bukanlah sesuatu yang mudah jika anda tidak mengetahui teknik dan strateginya. Saya mengambil masa bertahun-tahun untuk mempelajarnya dan untuk orang biasa tentu agak payah jika bermula dari bawah. Sebab itulah, sekarang saya sedang mencari 1000 yang berminat untuk saya latih sebagai Formula Luar Biasa Pro (FLB Pro) dengan membina list bersama dan buat duit secara automatik melalui internet.Sebenarnya sistem saya Formula Luar Biasa telah berada di pasaran sejak 2008 lagi. Dan kini saya telah memperbaikinya dengan 10x lebih meletup!

Secara automatik bermakna anda akan menerima sistem buat duit yang bukan sahaja mampu membina list malah menjana pendapatan yang diluar dugaan anda selama ini! Bayangkan dengan sistem saya, walaupun anda hanya menerima RM100 sehari, ianya menjadi RM3000 sebulan atau RM36,000 setahun, RM200 sehari anda mendapat RM6000 sebulan atau RM72,000 setahun! Memang cukup berbaloi dengan hanya meluangkan masa 30 minit sahaja sehari!

Dan jika anda sudah bersedia untuk mengetahui sistem yang bakal meledakkan akaun bank anda dengan wang ringgit dengan cepat dan mudah, izinkan saya memperkenalkan...

Formula Luar Biasa 2.0 (FLB 2.0)

Rahsia Orang Biasa Buat Duit RM500 Sehari Automatik Di Rumah!

s

1000 Yang Tercepat Menjadi Ahli FLB Pro 2.0 Akan Menerima
Sistem Yang Mampu Membina 100,000 List Dan Buat Duit
Tanpa Henti Setiap Hari!

Ini Yang Bakal Anda Miliki Dengan Sistem Formula Luar Biasa 2.0...

Modul #1 : Bagaimana Saya Menjana RM245,000 Dari Rumah Dengan Senyap!


h

Seperti yang anda sedia maklum, saya menjana RM245,752 dari rumah dengan bisnes gayapos sebelum saya menceburkan diri diinternet. Dalam modul #1, anda akan menerima buku dan CD - panduan lengkap bagaimana membina empayar perniagaan dari rumah dengan cepat dan senang!

Dalam modul 1 ini saya akan dedahkan rahsia dalaman antaranya:

Formula rahsia bagaimana saya memperolehi RM12,500 dalam masa 14 hari selepas bangun dari tidur!

Rahsia dalaman bagaimana kerja sedikit sahaja tetapi SELALU SAHAJA BERDUIT!

Strategi jangka panjang yang saya gunakan untuk menjana RM245,752 dari rumah!

10 Rahsia anda mesti tahu untuk menjadi kaya dengan gayapos dengan pantas seperti kilat!

Bagaimana dengan modal RM50 saya gandakan menjadi RM8,800 dalam masa 5 minggu sahaja!

Dan bagaimana menukarkan idea anda menjadi jutaan ringgit?

Bagaimana seorang pelajar saya membuat RM25,000 dengan rampaiklan? Cukup senang jika anda tahu rahsianya.

Apakah produk-produk yang paling LARIS boleh dijual melalui pos! Dan anda juga tidak perlu menyimpan stok!

Rahsia gayapos pros Yanik Silver mendedahkan teknik menulis surat jualan yang boleh membuatkan sesiapa sahaja yang membacanya tidak sabar untuk membuka dompet dan menghulurkan wang kepada anda!!

Bagaimana menyewakan senarai nama pelanggan-pelanggan anda dan mendapat wang tambahan sehingga RM5,000 sebulan tanpa berkerja! EKSKLUSIF!!

Bagaimana seorang penganggur, Corey Rudl berjaya menjual buku setebal 48 mukasurat dan membuat US$6,000,000 (6 Juta!) dalam masa 6 bulan sahaja!


f

                                       * Pakej eksklusif ini akan diposkan ke rumah anda dengan segera! *

Modul #2 : 3 Produk Buat Duit Dari Rumah Yang Telah Menjana RM50,000!

Saya menjana lebih RM50,000 dengan 3 produk terlaris ini, dan jika anda antara 1000 tercepat, saya akan berikan kepada anda untuk anda buat duit dan simpan 100% keuntungan selamanya...

Produk Terlaris #1: Produk TERLARIS Saya “CD-ROM 39 Rahsia Buat Duit” Anda Boleh Cetak Dan Jual Dan Simpan Semua Keuntungan 100%! Jalan pintas untuk jadi kaya!

Produk Terlaris #2: “SURAT-RAHSIA-RM55,000!” Psst… Dalam Diam Saya Menjana RM100~RM200 Sehari Dengan Surat Rahsia Yang Menakjubkan Ini!”

Produk Terlaris #3: “RAHSIA MENJANA RM750 SEHARI DIRUMAH!” Buku Ini Anda Boleh Cetak Dan Jual Dan Simpan Semua Keuntungan 100%! (TERKINI: Salah seorang ahli FLB telah menjana RM20,000+ dengan menggunakan produk ini!)

h

s


h


"Syok la FLB Nie... ada je masyuk RM100-RM400 Seminggu!"

a

Apabila dapat email daripada maybank2u memang saya dah agak daripada sifu Mohd Nizam. Sistem luar biasa beliau yang unik memang buat saya terpegun sebab ada sahaja duit masuk RM100, RM200, RM400 setiap minggu.

Walaupun buat secara sambilan sahaja, saya kini sudah buat duit melebihi RM12,500 dengan formula luar biasa! Saya bagi A++ , memang masyuk! 


- Anas Asarani, Shah Alam

Modul #3: 4 Laporan Eksklusif Untuk Menjadi Jutawan Luar Biasa!

4 laporan yang saya cipta khas untuk ahli FLB Pro sahaja, dan saya beri amaran awal bahawa laporan ini akan membuatkan minda anda terpusing kearah destinati jutawan!

Laporan Jutawan #1: "Strategi Eksklusif Bagaimana Anda Boleh Menjadi Jutawan Dalam Masa 3 Tahun!" Jika anda mengikut setiap teknik yang saya dedahkan, anda pasti mengenggam gelaran jutawan dalam masa 3 tahun dari sekarang! EKSKLUSIF!

Laporan Jutawan #2:"Rahsia Jutawan Senyap!" Saya akan dedahkan bagaimana anda boleh menjadi jutawan secara senyap walaupun anda bekerja makan gaji. Jika anda tidak mengikut teknik ini anda pasti menepuk dahi menyesal 30-40 tahun dari sekarang!

Laporan Jutawan #3: "Idea-Idea Jutawan DiBongkar!"

-Rahsia Jutawan Muda 20 Tahun
-RM450 Sehari Dengan Menjual Sehelai Kertas
-$1 Juta Dollar Daripada Kesilapan Setiausaha
-Daripada Kosong Kepada Kejayaan Dalam Masa 3 Minggu
-Rahsia 3000 Pesanan Sebulan
-Surirumah Menjana Bisnes RM500,000 Dari Rumah
-Daripada Muflis Kepada RM5 Juta Dalam 2 Tahun
-Ibu Tunggal Menjadi Jutawan Gayapos
-Menjual 1 juta Buku Tanpa Iklan
-Jutawan Lampu Hanya Daripada Rampaiklan
-Rahsia Budak 12 Tahun Menjadi Jutawan

Laporan Jutawan #4: "Satu Rahsia Yang Saya Simpan Rapi Bagaimana Saya Buat RM1000 Seminggu!" Saya akan dedahkan produk apa yang paling laris boleh anda jual dari rumah. Hanya ikut langkah yang saya berikan dan lihat akaun anda meledak dengan wang. (Psst.. tidak ramai yang tahu taktik ini)

Modul #5: Keunggulan Eksklusif Sebagai Ahli FLB PRO 2.0 - Jutawan Senyap!

j

Anda pasti terkejut dengan apa yang bakal anda perolehi sebagai ahli ekskusif FLB PRO 2.0:

#1 = Laman Web Khas Menyedut Duit 24 Jam Eksklusif!!
Setelah kajian intensif, laman web ini mampu membina list untuk anda 24 jam sehari. List adalah mereka yang berminat dengan apa yang anda tawarkan. Setakat ini, lebih 300,000 list telah dibina dengan web ini dan meningkat! Jadi misi utama anda ialah membawa seramai trafik (pelawat) klik link anda, itu sahaja. Saya akan dedahkan kepada anda 3 teknik pros membawa trafik dengan senang!

#2- Autoresponder Yang Berikan Maklumat & Mesej Jualan Kepada List Anda Secara Automatik! Selepas anda membina list dengan web tadi, sistem akan membuat followup secara automatik. Jangan risau, semuanya telah saya siapkan untuk anda! Jadi anda hanya tumpukan membawa trafik ke web sahaja dan sistem akan mengambil tugas seterusnya!

#3- Komisen lumayan FLB Pro 2.0 untuk anda - 2 tier:
Peringkat 1: RM100 x 20 orang = RM2,000!
Peringkat 2: RM50 x 20x20 orang= RM20,000!

#4- Komisen Untuk Produk-Produk Baru Mega Strategy dan ahli FLB Pro yang lain! Anda boleh menjana komisen untuk produk-produk baru dari semasa ke semasa samada produk anda sendiri, ahli flb pro yang lain atau Mega Strategy.

#5- Anda Mendapat Produk Hakcipta & Bonus Kilat Bernilai Ribuan Ringgit! Jual dan simpan 100% wang kekocek anda! Bonus Kilat siap sedia untuk didownload selepas bayaran disahkan!

#6- Berpeluang Menjana Komisen RM500 Setiap List Dengan CD PLR! Komisen kedua untuk anda jika list anda upgrade! RM500 sehari bermakna RM15,000 Sebulan!

#7- Joint Venture Dengan FLB Pro Dengan 100,000 List!
Tak perlu susah cari prospek. Anda boleh jual produk anda secara JV dengan semua ahli FLB Pro! Walau hanya 1% pesan, anda mampu menjana RM20,000K ~ RM50,000 sekelip mata!
 

Saya Berminat Untuk Menjadi Ahli FLB PRO tetapi Berapa Yang Saya Perlu Bayar?


Saya suka dengan orang yang bersikap positif dan cepat merebut peluang keemasan. Tetapi sebelum itu, cuba bayangkan jika anda mengupah orang lain membina laman web anda, paling kurang anda perlu membayar RM500 untuk reka cipta dan ini tidak termasuk nama domain, webhosting dan autoresponder berharga tidak kurang RM500 lagi. Disini sahaja anda sudah habiskan RM1000.

Mungkin anda mempunyai wang sebanyak itu, tetapi jika anda masih baru, apa yang hendak paparkan dilaman web anda jika anda tiada pengalaman langsung dengan pemasaran internet?

Anda bernasib baik kerana sebagai ahli FLB PRO 2.0, anda akan menerima pakej Formula Luar Biasa (bernilai RM3000) , bonus-bonus eksklusif termasuk hakcipta Sistem RM750 Sehari dan ebuku-ebuku jutawan internet (berharga RM3000 jika anda memesan secara berasingan diinternet)! Pakej ini akan saya poskan kerumah anda!

Setelah saya berfikir secara mendalam, anda boleh menjadi FLB PRO dan menerima pakej eksklusif yang bernilai lebih RM7000 dengan hanya...

                                                   RM995!

TUNGGU....Sebagai tawaran istimewa jika anda membuat pesanan SEKARANG, anda hanya perlu membayar
 

                                         RM995... RM495  sahaja!

Tetapi untuk 1000 FLB PRO 2.0 yang terawal yang mahu membina 100,000 list dalam tempoh tercepat, sebab itulah saya tawarkan pada harga istimewa RM495 sahaja. Selepas kuota ini dipenuhi, harganya akan saya naikkan kepada RM995!

Harga: RM995

 Harga VIP : RM495 

Harga 1000 Terpantas: RM295


t

BONUS KILAT AKAN SAYA BERIKAN JIKA ANDA MEMESAN SEKARANG!

Ya, jika anda memesan sistem FLB Pro 2.0 dalam tempoh 24 jam, saya akan sertakan bonus-bonus istimewa yang akan meledakkan akaun bank anda sebanyak 10x ganda!

k

BONUS KILAT #1: Sistem RM300,000 Dari Rumah Buat Kerja Sekali Terpaksa Dapat Duit Hari-Hari

r

Anda akan menerima satu sistemkan satu program yang mampu menjana RM300,000 kedalam akaun bank anda secara senyap. Hanya ikut langkat 1-2-3 dan relax, sistem ini akan buat duit untuk anda tanpa henti! (Bernilai RM250)

BONUS KILAT #2: FB Traffic Hack Bagaimana Menjana RM500 Sehari Dengan Facebook Cara Senang!

f


BONUS KILAT #3: Easy Profit Secrets Teknik Lisa Yang Menjana RM400~RM800 Sehari Dengan Mudah Dengan Laman Web Rahsia!

jk


BONUS KILAT #4: 6 Minutes Profits Rahsia Hanya Dengan 6 Minit Sahaja Boleh Dapat $174 Sehari... Langkah Demi Langkah Dibongkar!

d

BONUS KILAT #5: Meme Traffic Rahsia Dengan 3 Langkah Mudah Mampu Mendapat 500 Pelawat Sehari Dengan Percuma!

hm


BONUS KILAT #6: FB Traffic Enigma  Cikgu Bongkar Rahsia Mudah Dan Cepat Buat RM400 Sehari Dengan Trafik Facebook Yang Ramai Orang  Tidak Tahu Caranya!

eh


BONUS KILAT #7: Traffic Titan  Cikgu Aidan Membongkar Rahsia Menjana RM500 Sehari Dengan Trafik Percuma!

t

BONUS KILAT #8: Slick CPA Profits  Strategi Menjana Pendapatan Pasif Sehingga RM200 Sehari Dengan Teknik CPA Paling Mudah!

axa


BONUS KILAT #9: WP Video Sites  Software Wordpress Yang Membina Video Site 100% Autopilot Yang Boleh Menjana RM300/hari 

x

Jom buat duit hari-hari cara senang, 1-2-3 Masyukk!! Tempah Sekarang!

Harga: RM1795

 Harga VIP : RM995 

Harga 1000 Terpantas: RM295


t

Cuba anda BAYANGKAN jika akaun bank anda meledak seperti ini...

ju

Antara Mereka Yang Sudah Buat Duit Dengan Sistem Saya...

s

"Alhamdulillah saya dah buktikan..pendapatan 6 angka pertama dalam hidup saya melalui bisnes internet bersama formula luar biasa, ...akhirnya komisyen terkumpul saya mencecah RM105,350… tak mustahil anda pun boleh mendapat pendapatan sebegini..yang penting usaha, promosi berterusan dan lakukan pemasaran secara bijak! Mohd Nizam akan dedahkan segalanya cara buat duit paling hebat pernah saya jumpa! TQ bro! "

- Hisham, Ipoh

c

"Wah!! Bestnyer tak sempat esok dapat lagi hari ni..Terima kasih byk2 kerana ini lah rezeki yang saya tunggu2 selama ini iaitu pendapatan sampingan yang lumayan.

Saya akan ikut semua tunjuk ajar yang diberikan dan saya berharap bisnes ini bejalan lancar selama-lamanya. Setakat ini saya telah buat duit online sebanyak RM31,450 sambil goyang kaki dirumah!

Memang ajaib sebab saya memang belum pernah buat duit dari internet sebelum ini! Terima kasih kerana telah mengubah hidup saya!!" - Norazlina, Kerani - Jasin

x

"Apabila dapat email daripada maybank2u memang saya dah agak daripada sifu Mohd Nizam.

Sistem buat duit online luar biasa beliau yang unik memang buat saya terpegun sebab ada sahaja duit masuk RM100, RM200, RM400 setiap minggu. Walaupun buat secara sambilan sahaja, saya kini sudah buat duit melebihi RM10,500 dengan formula luar biasa! Saya bagi A+ .

-
Anas Asarani, Shah Alam

"Yahoo!! Sedar tak sedar dah 106 kali saya menerima duit melalui m2u dengan sistem luar biasa Mohd Nizam.

 Terima kasih Nizam. Kalau saya tak jumpa sistem buat duit tanpa modal ini mungkin saya masih macam dulu… hutang keliling pinggang. Memang tak sangka beliau dedahkan dan tunjukkan semua step-by step saya ikut satu persatu cara buat duit mudah dirumah.

r 

Sehingga kini pendapatan terkumpul ialah RM29,000 secara part time je dan semuanya automatik lak tu. Saya tak sangka buat duit internet memang mudah dengan cara beliau. Terima kasih sekali lagi sifu nizam, jasamu tetap dikenang! Cewahhh…."

Nur Raimi, Bandar Hilir Melaka


"Slip Maybank2u ini adalah contoh sebenar pembayaran komisen oleh Mohd Nizam.
Pada saya, walaupun sedikit aje (RM12,550 !!) tapi ia adalah hasil yang berbaloi kerana tak perlu keluar dari rumah. Tak perlu berjumpa atau bercakap dengan sesiapa.

h

Tak perlu memandu beratus kilometer dan yang leceh sedikit, kena mengadap komputer dan rajin membaca dan praktiskan buat duit online cara "copy dan paste"  sahaja. -

- Saiful Hazmi, Pengurus Kelana Jaya
"Saya dah cuba bermacam-macam program tapi semua tak menjadi. Memang bosan dan terharu beb!!

 r

Sehinggalah saya jumpa sistem buat duit online terbaik daripada Mohd Nizam. Memang luar biasa. Tak sangka boleh dapat income RM4,900 hanya part time dirumah sahaja. Saya ikut sahaja apa yang bro Nizam tunjukkan. Memang TERBAIKKK!!

- Mohd Azrisham Hussin , Cameron Highlands

Hidup anda bakal berubah tidak lama lagi....

Tutup mata anda dan cuba bayangkan hidup anda akan berubah setelah mengetahui 10 rahsia kekayaan yang saya sendiri gunakan untuk menjana pendapatan sampingan RM5,000-RM15,000 sebulan. Pastinya anda boleh...

Ucapkan selamat tinggal kepada boss cerewet - Kini tiada lagi orang yang beritahu anda apa yang mesti buat setiap 10 minit! Anda bebas buat apa yang anda suka... seperti bersantai di Pulau Tioman.

Bayar semua hutang lapuk dan tiada lagi bebanan hutang, sebaliknya anda boleh tumpukan masa untuk menjana kekayaan. Tidak perlu lagi harapkan duit kwsp yang tak seberapa tu. :-(

Luangkan sepenuh masa dengan keluarga tersayang. Mereka adalah permata yang tidak ternilai dalam hidup kita dan alangkah ruginya jika kita hanya dapat bersama mereka hanya pada hujung minggu sahaja. Masa yang pergi tidak akan datang lagi...

Mampu memiliki apa yang anda idamkan selama ini - rumah banglow, kereta sports dan melancong ke luar negara! Enjoy yahooo...!

Dan bayangkan jika RM307,000 dalam akaun bank anda sekarang...

b

Hmm.. Apa? Anda masih tidak yakin?..


Untuk makluman anda, ingin saya tekankan disini bahawa Sistem FLB Pro 2.0:

- Bukan Pelaburan Internet!
- Bukan Forex, Adsense!
- Bukan Sistem Matrix 5x5!
- Bukan MLM atau Forex!
- Bukan Skim Cepat Kaya!

Jika anda hanya mahu duduk goyang kaki tunggu duit masyuk, saya merayu kepada anda supaya jangan masuk. Ini adalah bisnes internet dan saya mahukan komitmen 100% daripada anda untuk membina empayar internet yang disegani! Saya berikan anda jalan pintas untuk buat duit diinternet, bina list, komunikasi dengan mereka, dan joint venture bersama FLB PRO2.0  yang lain!

Kita menjual produk maklumat yang menolong orang biasa seperti saya dan anda, buat duit secara automatik dari rumah dengan revolusi internet! FLB PRO 2.0 adalah satu-satunya sistem yang digunakan oleh jutawan internet barat menjana ratusan ribu ringgit sebulan dengan menekan satu butang sahaja!

Dan jika anda masih ragu-ragu, dengar ini baik-baik...Saya mahu anda mencuba sistem FLB PRO 2.0 ini untuk tempoh 100 hari! Ikut apa yang saya akan tunjukkan, dan jika anda tidak berpuas hati juga, pulangkan pakej Formula Luar Biasa dan wang anda akan saya pulangkan. TANPA SOALAN LANGSUNG! (**Nota: Wang yang dikembalikan akan ditolak komisen penaja anda dan proses penghantaran).

Jika anda tidak buat duit, saya juga tidak mahu wang anda! Setuju?

Jadi apa yang anda tunggu lagi, jika anda hendak buat duit secara automatik dari rumah.

PESAN PAKEJ FLB PRO 2.0 sekarang!

Saya menunggu jawapan positif daripada anda!

Demi Kejayan Anda,

l

Mohd Nizam


PS: Saya tahu anda menerima pelbagai tawaran buat duit diinternet hampir setiap hari dan tentunya banyak yang perlu anda fikirkan. Percayalah, saya benar-benar ingin menolong anda buat duit secara automatik dari rumah. Bayangkan perubahan dalam hidup anda jika wang meledak ke akaun bank seperti ini..

s

buat

Lagi Testimoni Terkini!

FLB Memang Real !

"Inilah pertama kali saya mendapat duit dari internet. Saudara Nizam.. setelah banyak program yang saya cuba. Terima Kasih banyak-banyak.. semoga saya dapat gunakan teknik promosi FLB dengan lebih hebat lagi..Formula Luar Biasa
memang real.Saya akan usahakan untuk masukkan dalam blog... Thanx Bro!
- Rindy, Beluran Sabah

Satu Sistem Genius! RM2200 Setakat Ini!

"FLB Pro adalah satu sistem genius yang mampu menambah pendapatan pasif saya. Tidak perlu berjumpa orang, dan saya hanya menjalankannya secara part time sahaja. Bukan SCAM yang didakwa oleh sesetengah orang yang tidak percaya malahan tidak mahu mencuba formula yang sungguh luar biasa ini. Dengan modal 3 angka, saya telah mendapat  RM2200 dan mampu menjana 4 malah 5 angka pendapatan. Terima kasih Nizam, you are the best!!!"
-Fadzil, Ampang Selangor

Terima Kasih!

"Terima kasih sahabat ku mohd nizam kerna tuan sangat perhatin dngn sahabat2 yang lain berkongsi
tips cara langsaikan hutang. pada hemat ku ni cara yang tuan guna ni memang berkesan untuk saya cuba dan masuk akal juga. InsyAllah akan ku guna tips ni mula hari in, Amin.. "
-Jumadil Andi

RM1600 Dalam 14 Hari!

"Saya sertai FLB pro pada 28 Dec 08, dan tidak sampai dua minggu sahaja saya sudah menjana RM1600 secara automatik! Teknik yang beliau berikan cukup mudah difahami dan dengan sistem yang sedia ada tidak mustahil saya menjana 5 angka pada 2009!"
- Nazrim, Kuala Kangsar

RM100, RM200 Masuk Akaun!

"Memang menakjubkan bila hari-hari kita dapat tengok RM100, RM200 masuk dalam akaun bank kita. Terima Kasih FLB pro and En. Nizam atas komisen yang diberikan!"
- Adizakri, Kota Kinabalu

Memang Meletup!

"Terima kasih atas komisen hari ini. Saya akan terus setia bersama FLB Pro! Semuga bisnes kita  terus maju "- Reza, Johor Bahru

Arigato... RM36,150!

"4 hari lepas aku menerima komisyen RM700 dari owner Formula Luar Biasa - Mohd Nizam. Hari ni, tengah ralit YM dengan WanMus,dapat lagi komisyen RM700. Hohoho.. Tak kusangka.Hebat betul kaedah pemasaran ciptaan bro Nizam ni. Arigato bro.. Komisen terkumpul RM36,150!
- Hisham, Ipoh

7 Sales = RM700!

"Saya nak ucap terima kasih atas pembayaran komisyen pertama saya untuk 7 sales, RM700 setakat ini. Kini baru saya nampak potensi FLB Pro!" - Yusof, Padang Serai

Dapat RM400 Balik Shopping!

"salam nizam.!!thanx alot di atas komisen rm400 untuk harini!! Tadi pergi shopping.. habis rm300!!
then balik shopping tgk akaun bank ..duit betambah rm400!!haha seronoknya.. esok leh shopping lg!!thanx alot22!!! caya la bro!!moga business kte makin maju..hik4"- Zulfadli, Teluk Intan

RM300 Didepan Mata!

"Pagi tadi terima email maybank2u mengatakan ada RM300 daripada saudara Mohd Nizam! Mulanya memang ragu-ragu kini hasilnya ada didepan mata! Ucapan terima kasih daripada saya. "-Sam, Ampang

RM200 tengah Ngeteh!

"Sambil lepak ngeteh di restoran, aku check email ada RM200 daripada maybank2u. Wow komisen lagi daripada FLB pro. Sistem buat duit paling mudah pernah aku jumpa!"- Masrule, Kota Tinggi

RM200 diterima!

"Sudah mendapat bayaran, terima kasih kepada yang membantu. Saya terus berusaha mempromosikan FLB Pro!"- Ridzuan, PutraJaya

s


h

"Sesuatu yang pelik berlaku pada akaun M2U saya. Didalamnya ada RM65,200!"


" Saya sudah bergiat dengan bisnes online selama lebih 4 tahun. Semuanya sudah saya cuba - buat web, blog, adsense, clickbank, squidoo, youtube - memang leceh, teknikal dan perlukan banyak masa.. hasilnya habuk pun tarak! Adus ... :( Tetapi selepas saya mencuba sistem FLB Pro yang 10x lebih senang... sesuatu yang agak PELIK berlaku. Akaun maybank saya tiba-tiba masuk duit hari-hari.. tengah ngeteh pun duit masuk... RM100, RM200 malah RM600 sehari pun ada (lihat email maybank2u dibawah)

Kini saya sudah menjana RM65,200 part time sambil kerja kilang ahaks.... dan makin bertambah setiap hari. Simpan separuh di ASB dan bayar hutang mana yang patut. Tak perlu penat-penat kerja overtime lagi! Bro... terima kasih kerana tolong saya! "

-Masrule, Pengurus, Seri Alam

XTRA BONUS KILAT Jika Anda Memesan Sekarang!


r

Bonus Istimewa #10: Flip Cash System
membongkar rahsia menjana ribuan ringgit sebulan dengan menjual website dengan cara cepat dan senang. Bernilai RM1000!

r
Bonus Istimewa #11: Work At Home System membongkar rahsia bagaimana anda boleh menjana pendapatan lumayan dari rumah tanpa perlu bersesak dengan traffic jam setiap pagi. Bernilai RM1000!


t
Bonus Istimewa #12: Free Cash Generator membongkar rahsia menjana 4-5 angka sebulan dengan menyediakan apa yang dimahukan oleh jutaan laman web di internet. Bernilai RM1000!.


fb
Bonus Istimewa #13: Facebook Cash Bandit membongkar rahsia menjana ribuan ringgit sebulan dengan menggunakan media sosial facebook yang ramai orang tidak tahu. Bernilai RM1000!.


f
Bonus Istimewa #14: Explosive Income Profits membongkar rahsia bagaimana mengandakan pendapatan anda sehingga mampu mencecah jutaan ringgit. Bernilai RM1000!!


Jom buat duit hari-hari cara senang, 1-2-3 Masyukk!! Tempah Sekarang!

Harga: RM1795

 Harga VIP : RM995 

Harga 1000 Terpantas: RM295


t
Term of Services I Contact Us I Privacy Policy | Earning Disclaimer | DMCA Notice | Affiliate Agreement

© Hakcipta Terpelihara Mega Strategy Inc & JutawanAutomatik.com