BuatDuitOnline.Biz - 20 Rahsia Buat Duit Online Cara Senang! Download PERCUMA pdf disini!


Anda pening kepala setiap hujung bulan sebab poket dah kering?

"Anda Hendak Buat Duit Online? Ketahui 20 Cara Mudah Buat Duit Online Terlajak Menjana RM100 Sehari Sambil Santai Minum Kopi?"

Download PERCUMA 20 Rahsia Buat Duit Online  KLIK  SEKARANG!

d

1. Buat Duit Online Dengan Youtube


Cara termudah untuk buat duit dengan youtube ialah anda membuat channel youtube sendiri. Dari sini anda boleh upload video-video yang menarik untuk tontonan ramai.

Jika anda mempunyai kebolehan tentang memasak, buat video cara-cara memasak yang cepat dan senang dari rumah. Dengan resepi yang terkini dan enak, video anda pasti mendapat sambutan ramai. Jika anda pandai melukis, upload video-video tentang bakat anda melukis yang orang nak tahu. Pasti meletup nanti.

Mengikut kajian yang dijalankan, youtube telah berjaya melahirkan ramai jutawan senyap . Antaranya, kanak-kanak Ryan Toyreviews yang menjana $11,000,000 pada 2018 dan Daniel Middleton yang membuat $16.5 Juta dengan video game. Kini sesiapa sahaja boleh buat duit dengan youtube melalui aplikasi handphone mereka.

Anda boleh buat duit dengan memaparkan iklan adword divideo anda atau menjual produk-produk anda sendiri atau mempromosikan produk orang lain. Perkara yang perlu diambil perhatian ialah anda mesti mula membina subscriber. Ini kerana subscriber yang ramai pasti akan menjadikan channel youtube anda popular seterusnya dapat menjana pendapatan yang berterusan.


Download Percuma Rahsia Pendapatan Pasif Dari Rumah!


e


2. Buat Duit Online Dengan Ebuku


Ramai yang tidak tahu bahawa sesiapa sahaja buat duit dengan ebuku. Dengan kos yang murah dan pulangan yang lumayan, kini ramai yang mencuba untuk menjana pendapatan tambahan dengan ebuku.

Untuk memastikan ebuku anda mendapat perhatian, anda mestilah memilih topik -topik yang panas dan boleh dijual. Antaranya ialah 10 Cara Buat RM200 Sehari Dari Rumah, 7 Tabiat Pembuka Pintu Rezeki, Cara Pasti Anak Skor A+, 100 Petua Jadi Sihat dan sebagainya.

Cuba bayangkan jika sehari anda mendapat hanya 1 jualan sehari untuk ebuku yang berharga RM40, dalam sebulan sahaja anda sudah boleh menjana RM1200! Ini lah pendapatan pasif atau anda sudah buat duit sambil tidur


s


3. Buat Duit Online Sebagai Affiliate


Buat duit sebagai affiliate ialah anda menjadi seorang pengedar kepada produk yang dihasilkan oleh orang lain. Dengan cara ini anda tidak perlu pening kepala untuk memikirkan tentang penghasilan produk tersebut sebaliknya anda fokuskan untuk membuat jualan.

Biasanya affiliate akan diberikan peratus keuntungan yang tinggi, biasanya 50% sehingga 100%! Di barat, antara platform yang terkenal untuk menjadi affiliate ialah Clickbank, JVzoo dan sebagainya. Ramai yang telah bergelar jutawan dengan hanya mempromosikan produk orang lain.

Di Malaysia, anda boleh membuat kajiselidik produk-produk yang laris dipasaran untuk anda menjadi affiliate. Bukan sahaja produk digital, produk fizikal juga kini semakin mendapat sambutan. Yang penting kita perlu tahu produk-produk yang didapati dengan mudah dan harga yang berpatutan.

"CNI YANG SAYA TERIMA $30k in SALES!"


Buat Duit Online Cara Mudah
Ini Yang Akan Anda Terima BuatDuit Online Dari Rumah..
Price: $697   Special Price: $247

  BuatDuitOnline.Biz - 20 Rahsia Buat Duit Online Cara Senang! Download PERCUMA pdf disini!Term of Services I Contact Us I Privacy Policy | Earning Disclaimer | DMCA Notice | Affiliate Agreement
© Hakcipta Terpelihara Mega Strategy Inc Copyright 2019 © All Rights Reserved.